Hold dildoparty til polterabenden

22 september 2017
Emilie Ann Jacobsen
Hold dildoparty til polterabenden

Hvis du snart skal holde polterabend for din veninde, kan det være sjovt, at du arrangerer, at I skal holde dildoparty også. Det er en god måde at komme ned under bæltestedet på og få talt om noget andet end hverdagen med kærester, børn og arbejde. På den måde er I allerede godt på vej til at få en god dag, hvor I kan grine og have det sjovt og glemme al den alvor og alle de pligter, der hører hverdagen til. Ved et dildoparty kommer der en ud med en masse dildoer, hvor I så har mulighed for at købe dem. 

Det kan være, at du gerne vil vente lidt med at købe en dildo, til du kan sidde derhjemme og sammenligne priserne og finde ud af, hvor du kan få den billigste pris henne. Der kan nemlig være mange penge at spare på, at du køber din dildo det rigtige sted. Et godt sted for dig at starte med at kigge og få et overblik over priserne er på hjemmesiden belugi.dk. De har Nordens største udvalg af sexlegetøj, og du kan derfor finde en række forskellige priser hos dem. Derudover har de prisgaranti, så hvis du finder dildoen billigere et andet sted, vil de matche prisen. 

Det kan være en god ide, at du lægger dildopartyet i løbet af eftermiddagen. Ofte mødes I om formiddagen til for eksempel brunch. Derefter tager I ud og laver nogle aktiviteter. Det kan for eksempel være at køre i gokart eller at tage ud at sejle i havkajak. Når I kommer tilbage derfra, kan det være rart med noget kage, noget mousserende vin, og så er det sjov underholdning med et dildoparty. Når I er blevet i godt humør af det, kan I tage videre i byen og fejre, at din veninde snart skal giftes. 

Flere Nyheder