Frækkere sex med bondage

28 oktober 2018
Astrid Pedersen
Frækkere sex med bondage

Savner du variation i dit sexliv, og er det blevet for ensartet og rutinepræget? Så er det muligt, at en morsom og pirrende leg med rollefordeling og dominans kunne være noget for sig og din partner. I kan for eksempel forsøge jer med bondage.

Hvad er bondage?

Bondage er den centrale del af BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme). I al sin enkelthed kan man sige, at bondage er et seksuelt og erotisk rollespil, hvor den ene part er bundet eller på anden vis fikseret, og den anden pat har totalt kontrol. Mange mennesker tror fejlagtigt, at bondage handler om at påføre hinanden fysisk ubehag og smerte. Dette er dog ikke hvad bondage handler om – snarere tvært imod.

Bondage handler om hengivenhed, overgivelse og – i visse tilfælde – underkastelse. Faktisk kan bondage have den stik modsatte effekt af frihedsberøvelse. Mange mennesker føler en decideret befrielse ved at slippe kontrollen for et øjeblik, eller et par timer, og giver sig 100% hen til partnerens nåde og barmhjertighed. Den dominerende parts ansvar er at sørge for, at de underkastede og fikserede part får en god og pirrende oplevelse. Og til dette formål findes der et hav af hjælpemidler, som kan bruges til at gøre det fælles bondage eventyr endnu mere spændende.

Køb udstyr til bondage og fetich online hos Belugi.dk

Hvis du og din partner overvejer at kaste jer ud i Bondage eller BDSM, er det en god idé at starte i den blide ende. I kan for eksempel til at starte med investere i et par blødt forede håndjern, et par meter silkereb, og en lækker blind fold, som gør oplevelsen ekstra og særligt pirrende. Senere kan I avancere til piske, seletøj, diverse klemme og eventuelle piske eller paddles til blid afstraffelse.

I kan se hele udvalget af udstyr og tilbehør til bondage på Belugi.dk

Flere Nyheder