Forførende former i et catsuit

19 februar 2019
Astrid Pedersen
Forførende former i et catsuit

Noget af det frækkeste, en kvinde kan iføre sig, er sexet og tæt siddende lingeri. I denne kategori finder vi catsuits, body suits, teddys, roll ons, og bodystockings. Alle disse beklædnings typer er skabt til at fremhæve dine smukke og feminine kurver, og kun overlade det allermest vigtige til din partners fantasi. Lingeri skal ikke varme din krop eller beskytte den imod vejr og vind – snarere tvært imod. Lingeri skal udstille dine former fra deres bedste og mest flatterende sider. Og til dette formål er et catsuit helt formidabelt.

Catsuits – til rigtige cat women

Måske ser du nærmest Halle Berry eller Michelle Pfeiffer for dig, når talen falder på catsuits. De sexede superkatte, der spindende slænger og smyger deres smækre legemer rundt i alskens smidige stillinger, er selve personificeringen af det ideal, et catsuit illustrerer. Og nu kan den pikante og pirrende klædedragt blive din – og din krop synes så spændstig og forførende som den frækkeste missekat!

Fræk, frækkere … open catsuit

I modsætning til for eksempel en bodystocking dækker et catsuit hele kroppen – gerne fra ankel til hals og håndled. Catsuits er fremstillet i elastiske og eftergivende materialer som for eksempel nylon, spandex, eller blonder, hvilket gør et catsuit utroligt behageligt at have på. Til gengæld kan et catsuit være lidt vanskeligt at få af, da det sidder helt tæt på kroppen.

Den gode nyhed er, at det faktisk ikke altid er nødvendigt at tage dit catsuit af for at komme i gang med det sjove. For du kan vælge at investere i et såkaldt open catsuit, hvor der er fri adgang til lækkerierne, uden at du behøver flå den tætte klædedragt af kroppen. Så bliver det næsten ikke frækkere! Hvis du vil se et stort og velassorteret udvalg af catsuits – og måske finde dit nye catsuit – kan du tage et kig på love-lingeri.dk

Flere Nyheder