Få styret lysten med en pocket pussy

21 maj 2018
admin

Måske kan du som single mand godt blive lidt træt af håndens arbejde, når trykket skal tages. Det er du ikke alene om. Inden for de seneste år har salget af de såkaldte pocket pussies – herunder den berømte Fleshlight – for alvor taget fejl. Og inden du nu fniser eller fnyser ad begrebet Pocket Pussy, bør du overveje, om ikke en sådan er det fornuftige alternativ til et one night stand. Når man tænker på de konsekvenser, et sådant kan have, må en Pocket Pussy siges at være det kloge og rationelle valg. Den kan i hvert fald snildt vise sig at være en del billigere!

Hvad er en Pocket Pussy?

Pocket pussies kommer i forskellige varianter, og egentlig er betegnelsen Pocket Pussy en kende misvisende. Det er nemlig ikke alle pocket pussies, som kan være i lommen eller i tasken. Nogle varianter er lavet til at sidde fast på væggen, så du faktisk slet ikke behøver at bruge hænderne, når du vil hygge dig i badet. Andre kommer i form af læber eller anus, og er således slet ikke en pussy. Og så findes pocket pussies med eller uden vibrator.

Den mest kendte form for fake vagina er Fleshlight, som i bund og grund er en kvindelig åbning, udformet i det super realistiske materiale Real Feel Super skin plastik polymer og gem i en dåse, som til forveksling ligner en stavlygte. Men der findes også andre former for pocket pussies, for eksempel MakeLove Stroke Me Pocket Mastubator, som består af et tyndt sleeve, fremstillet i en form for cyber skin som hedder TPE/TPR-plast. Dette materiale går super godt sammen med glidecreme, og vil med garanti give dig en sanselig onani oplevelse.

Der findes flere forskellige variationer over temaet Pocket Pussy, og du kan finde et velassorteret udvalg i den online shop på makelove.dk.

Flere Nyheder